Kempingünk és Vendégházunk Budapest kapujában, 15 km-re a főváros határától, ám mégis csendes vidéki környezetben található és kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik a fővárosba és az autópályákhoz (M1, M7, M0).

Kempingünk és Vendégházunk, finom magyar borok és természetes vendégszeretetünk várja Önt Budapest csendes és dombokkal ölelt kapujában. Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezünk (busz, vonat, autópálya) Budapest központjába (20 km). A buszmegálló 8 perc sétára található és a buszok sűrűn közlekednek Budapestre (2-7 alkalom / óra). Városnéző programok, borkóstolók, lovaskocsikázás szerepel a programkínálatunkban. Érdemes megtekinteni Európa legnagyobb filmstúdióját, a tőlünk 9 km-re található etyeki Korda Filmstúdiót is.

Legyen a vendégünk, ha a gyönyörű fővárosunkat meg kívánja tekinteni, de a nyüzsgő nagyváros fáradalmait madárcsicsergés hangja mellett szeretné kipihenni. Kempingünk - előzetes bejelentkezés alapján - a nyitvatartási időn (05.01-08.31) kívül is fogad vendégeket. A vendégház egész évben üzemel. Előzetes foglalás ajánlott.

Angolul, németül és franciául beszélünk. 2020

anwb
acsi
adac
campingkey
cci
magyar camping es caravanning club
anwb
stichting vrije recreatie