Ezrek és ezrek a világ minden pontjáról döntöttek úgy, hogy a 2019-es év legjobb turisztikai célpontja Budapest lett. Magyarország fővárosa az Önök kívánságlistáján az első helyre került.

Szóval ha utazni szeretnének, de még nem döntötték el merre induljanak, akkor azt javasoljuk, hogy látogassák meg Budapestet.

Budapest

A város gazdag történelmi és kulturális öröksége, a különböző kultúrák egyedülálló találkozása, a virágzó gasztronómia, a termálvizek és a világörökségi látnivalók, mind-mind amellett szólnak, hogy Budapestet válasszák úticéljuknak. A Duna gyöngyszeme nem csak a legjobb Európai turisztikai célpont lett, hanem egyúttal a világ egyik legszebb és legbiztonságosabb városa is. Budapest egyesíti magában Párizs eleganciáját, Bécs építészeti örökségét, Porto varázsát és Stockholm előkelő életstílusát.

Halászbástya

Budapest Magyarország legfőbb gazdasági, ipari és politikai központja. Itt olyan pompás palotákat láthat, mint a mozikban, különleges régi templomok, ámulatba ejtő terek, változatos hidak, lélegzetelállító sugárutak, gyönyörű múzeumok gazdag kínálatával ismerkedhet meg. A kastélyok és várak szerelmesei a Vajdahunyad Várat és a Halászbástyát tekinthetik meg. Európa egyik legszebb temploma a Budai Várban található Mátyás templom. A templom tornyából hihetetlen és felejthetetlen látvány tárul Ön elé.

Parlament

Csatlakozzon Ön is Budapest szerelmeseihez és foglalja le szállását a biatorbágyi Margaréta-Bia Vendégházban & Kempingben és élvezze az itt tartózkodását, valamint a különböző túra-ajánlatokat, mint például dunai hajókázás vagy sétatúra Pesten és Budán, Európa 2019-es évi legjobb turisztikai célpontjában.

Bazilika
Market
Széchenyi